VEURE MENÚ
Canvis cognitius
Estar atent a possibles canvis en les habilitats cognitives, avaluar-les i exercitar-les millora la teva seguretat viària.

Tot i que es pot produir a qualsevol edat, el deteriorament cognitiu és un fet comú en el procés d’envelliment de les persones.

Els dèficits cognitius associats a un envelliment normal són una certa pèrdua de memòria, de capacitat d’atenció, la lentitud en el processament de la informació i, per tant, un augment del temps de reacció i una major dificultat per planificar, organitzar i resoldre situacions noves o ja conegudes.

Per continuar conduint amb seguretat i salut cal estar atents als canvis cognitius i exercitar la ment per prevenir-los i millorar-los.

Si convé, és recomanable visitar un neuròleg per determinar si la minva cognitiva és l’habitual en el procés de fer-nos grans o si podria derivar en un deteriorament cognitiu lleu o en una possible demència.

Exercita, millora i avalua les teves habilitats cognitives a l’apartat Autotest.


Quan navegues per aquest lloc web acceptes l'ús de cookies pròpies i de tercers per raons d'anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Saber-ne més.