VEURE MENÚ
Oferir ajuda i alternatives de mobilitat
La mobilitat no s’acaba amb el vehicle privat. Hi ha un gran ventall d’alternatives a la conducció que garanteixen una mobilitat saludable, sostenible i segura.

Cercar les diferents opcions de mobilitat, fins i tot abans que siguin necessàries, pot ajudar a fer el disseny del pla de mobilitat de la persona gran conductora quan hagi de limitar la conducció i deixar de conduir.

Les persones grans, sobretot les que viuen en zones urbanes, sovint tenen abonaments subvencionats per moure’s amb transport públic i diferents opcions de mobilitat, que són en gran mesura assequibles i accessibles:

 

CONSELL

Abans que la persona gran hagi de limitar el temps de conducció o deixar de conduir, fes amb ella el seu pla de mobilitat personal, cercant la informació dels operadors de mobilitat tant públics com privats i combinant les opcions de mobilitat més adequades al vostre abast. Descarrega’t mapes de les línies de transport públic, imprimeix-los i tingue’ls a l’abast, tot assenyalant les parades més habituals.

 

Alternatives al vehicle privat

 

Transport públic a Catalunya

Departament de Territori i Sostenibilitat, Generalitat de Catalunya

 

Transport públic a Barcelona i municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona:

Àrea Metropolitana de Barcelona

Transports metropolitans de Barcelona

Si ets de Barcelona o la seva àrea metropolitana, en aquest enllaç trobaràs informació sobre la Targeta Rosa, que permet utilitzar la xarxa de transport públic metropolità amb descomptes sobre les tarifes generals.

 

Transport públic a Tarragona

Autoritat Territorial de Mobilitat Camp de Tarragona

 

Transport públic a Lleida

Autoritat Territorial de Mobilitat Àrea Lleida

 

Transport públic a Girona

Autoritat Territorial de Mobilitat Àrea Girona

 Quan navegues per aquest lloc web acceptes l'ús de cookies pròpies i de tercers per raons d'anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Saber-ne més.