VEURE MENÚ
Professionals
Consulta en aquest apartat la Guia bàsica de Psicofarmacologia del Col·legi de Psicologia de Catalunya per saber com afecten la conducció certes medicacions.

Els metges de medicina general, els oftalmòlegs, els psiquiatres, els neuròlegs, els psicòlegs, els formadors en conducció i els agents de mobilitat són professionals que intervenen habitualment en el procés de detecció, millora i avaluació de les capacitats psicofísiques per conduir de la persona gran.

És important garantir aquesta coordinació entre metges de capçalera, metges especialistes, facultatius dels Centres de reconeixement de conductors i, si és possible, familiars directes, i informar les persones grans conductores sobre els efectes de la medicació que prenen. És important detectar a temps possibles pèrdues cognitives i perceptives, i aconsellar les mesures correctores i les alternatives oportunes.


Quan navegues per aquest lloc web acceptes l'ús de cookies pròpies i de tercers per raons d'anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Saber-ne més.