VEURE MENÚ
Altres malalties que poden afectar a la conducció
La diabetis, les malalties cardiovasculars, l’artritis i malalties com el Parkinson o l’Alzheimer són incompatibles amb la conducció.

A més de la pèrdua normal de capacitats físiques i cognitives que comporta fer-se gran, el metge de capçalera ha de controlar altres malalties que poden afectar la conducció. La diabetis, les malalties cardiovasculars, l’artritis i certes malalties neuro-degeneratives, com el Parkinson o l’Alzheimer, són incompatibles amb l’acció de conduir.

El metge de capçalera ha de vigilar i alertar la persona gran conductora i els seus familiars més propers del risc que comporta continuar conduint si pateix alguna d’aquestes malalties. Derivar-lo al metge especialista corresponent i recomanar-li un test de les seves habilitats per conduir són mesures preventives, sobretot en els períodes entre revisions per renovar el permís de conduir.Quan navegues per aquest lloc web acceptes l'ús de cookies pròpies i de tercers per raons d'anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Saber-ne més.