VEURE MENÚ
Formació continua
Els cursos de formació et permetran recuperar la confiança, revisar coneixements i refrescar tècniques de conducció per a una conducció més saludable i segura.

Des que vas obtenir el permís de circulació, les normes i les situacions del trànsit han evolucionat al ritme dels canvis en la mobilitat, i els cotxes han incorporat moltes funcions electròniques noves. És possible que mai no hagis deixat de conduir, però també és possible que portis molt temps sense conduir i vulguis recuperar la confiança i la seguretat en un entorn nou.

També han evolucionat les actituds al volant, les prestacions dels vehicles i els sistemes de seguretat. Potser val la pena refrescar la nova normativa i posar al dia les habilitats per conduir.

A més de la formació reglada a l’Autoescola, el RACC ofereix cursos de conducció segura que, a partir d’un test personalitzat de nivell, et permetran revisar l’ergonomia al volant, les tècniques de control i frenada del vehicle i els instruments de seguretat activa.

Consulta els cursos de conducció segura del RACC.Quan navegues per aquest lloc web acceptes l'ús de cookies pròpies i de tercers per raons d'anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Saber-ne més.