VEURE MENÚ
Visió i oïda
El 95% de la informació necessària per conduir la percebem a través de la vista. Mantenir-la saludable i ben graduada és imprescindible per a la nostra seguretat.

Problemes de la vista associats a l'edat

Les cataractes, el glaucoma o la degeneració macular són malalties de la visió associades a l’edat.

Cataractes

L’envelliment és la causa de l’aparició de les cataractes. S’estima que tres de cada quatre persones de més de 75 anys en tenen.

Les cataractes provoquen una visió borrosa, poca sensibilitat al contrast, més risc d’enlluernament, una visió nocturna molt pobra i visió difosa dels colors.

S’eliminen mitjançant una intervenció quirúrgica senzilla, ràpida i altament efectiva, que consisteix a substituir el cristal·lí per una lent intraocular que permet recuperar la visió normal.


Glaucoma

El glaucoma és una atròfia del nervi òptic deguda a una pressió intraocular massa elevada, que pot aparèixer a partir dels 60 anys. Els símptomes són l’empobriment de la visió lateral, la dificultat per adaptar l’ull a la foscor i la visió de túnel.


Degeneració macular associada a l’edat (DMAE)

La DMAE és una malaltia degenerativa de la zona central de la retina o fons de l’ull que afecta l’agudesa visual. És freqüent a partir dels 70 anys i pot tractar-se si es detecta precoçment.


CONSELLS

  • A partir dels 40 anys és convenient fer un examen oftalmològic complert cada any.
  • Si tens cataractes pensa que una intervenció quirúrgica senzilla et permetrà recuperar ràpidament la visió normal.

Quan navegues per aquest lloc web acceptes l'ús de cookies pròpies i de tercers per raons d'anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Saber-ne més.