VEURE MENÚ
Escollir i adaptar el cotxe
Triar i mantenir un cotxe adaptat amb accessoris i sistemes adequats per a persones grans contribueix a garantir la teva seguretat i confort.

El cotxe sempre a punt

CONSELLS

  • Llegeix atentament el manual del nou vehicle, respecta els calendaris de manteniment i d’inspecció tècnica de vehicles (ITV) i fes una conducció tranquil·la i planificada per evitar costos en reparacions i en combustible.
  • En cas d’avaria, assegura’t sempre que el taller on portes el cotxe és oficial. El RACC posa a la teva disposició una xarxa de tallers propis.
  • Comprova que els neumàtics estiguin sempre en bon estat i inflats a la pressió que recomana el fabricant del cotxe. Revisa un cop al mes aquesta pressió, ja que la força de fricció entre asfalt i goma del neumàtic és el que ens manté adherits a la carretera.
  • Procura canviar els neumàtics com a màxim cada 50.000 km, o bé quan vegis que els laterals de la goma s’estan deteriorant.
  • Hi ha diferents categories de neumàtics amb diferents preus. Recorda que els més barats, tot i que poden ser tan segurs com els més cars, també tenen una durada més curta o generen un consum de combustible més elevat.

Quan navegues per aquest lloc web acceptes l'ús de cookies pròpies i de tercers per raons d'anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Saber-ne més.